U bent hier:

Herregistratie LBRT Generalist en LBRT Specialist

HERREGISTRATIE LBRT GENERALIST / SPECIALIST 

Na vijf jaar kan de LBRT Registratie Generalist / Specialist worden verlengd als de LBRT geregistreerd Generalist / Specialist heeft voldaan aan de volgende voorwaarden:

  1. De afgelopen vijf jaar deelgenomen aan scholing/permanente educatie met een waarde van ten minste 200 accreditatiepunten (40 punten per jaar) door het volgen van congressen, regioavonden, cursussen en opleidingen zoals beschreven in het document ''Opbouw accreditatiepunten herregistratie', en/of deelname in Intervisie zoals beschreven in het document 'Intervisie' met het daarbij behorende format (bijlage 2) om de intervisiebijeenkomsten te laten aftekenen.
  2. In de coronaperiode is niet iedereen in de gelegenheid geweest passende scholing te volgen. De LBRT gaat ervan uit dat de coronaperiode in ander opzicht bijgedragen heeft aan ontwikkleling en permanente educatie, bijvoorbeeld door de overstap naar online werken. Per maand dat het niet mogelijk was accreditatiepunten te vergaren worden 4 punten toegekend. Het betreft de periodes maart tot en met juni in 2020 (4 maanden) en januari tot en met april 2021 (4 maanden).
  3. Aantoonbaar 750 uur werkervaring opgebouwd de afgelopen vijf jaar (150 uur per jaar) als LBRT Generalist of LBRT Specialist Remedial Teacher in het onderwijs of eigen praktijk door 
  • Werkgeversverklaring (bij loondienst) - een verklaring van uren, geen loongegevens of
  • Uittreksel KvK

​   4.  Recente VOG (verklaring omtrent gedrag), maximaal zes maanden oud. Deze wordt alleen gevraagd als niet eerder een VOG aangeleverd is en kan op twee manieren:

  • via je werkgever
  • direct bij de gemeente: gebruik dan dit aanvraagformulier. Print het formulier uit, vul de gegevens op de eerste pagina van dit formulier in en de datum op de laatste pagina. Je maakt een afspraak bij de afdeling Burgerzaken bij de gemeente waar je staat ingeschreven en dien hier het ingevulde aanvraagformulier in. De VOG kost € 41,35. Je betaalt dat bedrag aan de Gemeente wanneer je het aanvraagformulier indient. Je ontvangt de VOG per post. Meer informatie over de VOG vind je op de website van de Dienst Justis van het Ministerie van Veiligheid en Justitie 

Kosten LBRT Herregistratie Generalist / Specialist

Kosten € 25,-

LBRT Herregistratie Generalist of Specialist aanvragen

Wil je de LBRT Herregistratie aanvragen? Log dan eerst even in op je leden profiel en ga dan naar het evenement 'Herregistratie LBRT Registratie Generalist'of 'Herregistratie LBRT Registratie Specialist'.

Of klik op een van deze links:

Klik hier voor de herregistratie voor de LBRT Generalist

Klik hier voor de herregistratie voor de LBRT Specialist

Klik in het evenement op 'ticket kopen' en doorloop alle stappen.
Je aanvraag komt vervolgens direct in het LBRT ledensysteem te staan en wij nemen je aanvraag binnen 1 maand in behandeling.