U bent hier:

Ledenvoordeel

Korting op LBRT-bijeenkomsten/ LBRT Academie
Onze leden krijgen korting op de LBRT-regiobijeenkomsten, LBRT-studiedagen en - congressen. Raadpleeg de agenda voor het actuele aanbod.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
De LBRT heeft ten behoeve van haar leden een collectieve bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Meer informatie vind je hier.

Juridische helpdesk
De LBRT heeft een samenwerking met Reitsma Advocaten. Zij vormen de juridische helpdesk voor LBRT leden bij vragen op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht, erfrecht en huurrecht. Zij staan je kosteloos een half uur te woord om je weer op weg te helpen. LBRT leden ontvangen bovendien 15% korting op het uurtarief, mocht er behoefte zijn aan meer juridische ondersteuning naast het (gratis) half uur. Reitsma advocaten bereik je op: 073- 8000 200 van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur of per e-mail: helpdesk@reitsma-advocaten.nl o.v.v. LBRT en je lidmaatschapsnummer.

Korting op aanschaf producten
Als lid van de LBRT profiteer je ook van extra korting bij de aanschaf van vakliteratuur en testmateriaal.

SchoolboekenThuis biedt LBRT leden op alle boeken, lesmethoden, oefenmateriaal en spellen een korting van 10% o.v.v. LBRT en je lidmaatschapsnummer. Meer informatie vind je hier: https://www.schoolboekenthuis.nl/lbrt