U bent hier:

Ledenvoordeel

Korting op LBRT-bijeenkomsten/ LBRT Academie
Onze leden krijgen korting op de LBRT-regiobijeenkomsten, LBRT-studiedagen en - congressen. Raadpleeg de agenda voor het actuele aanbod.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
De LBRT heeft ten behoeve van haar leden een collectieve bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Meer informatie vind je hier.

Juridische helpdesk
De LBRT heeft een samenwerking met Erwin Reitsma, De Ring Advocaten. Zij vormen de juridische helpdesk voor LBRT leden bij vragen op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht, erfrecht en huurrecht. Zij staan je kosteloos een half uur te woord om je weer op weg te helpen. LBRT leden ontvangen bovendien 15% korting op het uurtarief, mocht er behoefte zijn aan meer juridische ondersteuning naast het (gratis) half uur. Erwin Reitsma van De Ring Advocaten bereik je op: 073-800 0200; per e-mail: info@deringadvocaten.nl of middels het contactformulier van De Ring Advocaten.t.a.v. Erwin Reitsma o.v.v. LBRT en je lidmaatschapsnummer.

Korting op aanschaf producten
Als lid van de LBRT profiteer je ook van extra korting bij de aanschaf van vakliteratuur en testmateriaal.

  • Schoolsupport LBRT leden ontvangen altijd korting en kunnen gratis proeflicenties afsluiten bij Schoolsupport. Bijvoorbeeld voor Bareka en Rekensprint online. Op de speciale LBRT pagina van Schoolsupport vind je meer informatie.
  • Boom test onderwijs Boom test onderwijs ontwikkelt tests, toetsen en boeken voor onderwijsprofessionals. Op de speciale LBRT pagina van BOOM ontvang je 10% korting door de kortingscode LBRTledenkorting in de winkelwagen toe te voegen.
  • SchoolboekenThuis biedt LBRT leden op alle boeken, lesmethoden, oefenmateriaal en spellen een korting van 10% o.v.v. LBRT en je lidmaatschapsnummer. Meer informatie vind je hier: https://www.schoolboekenthuis.nl/lbrt