U bent hier:

Vrijwilligers gevraagd

Wil je de LBRT meehelpen?

LBRT Regiobestuursleden gezocht!
De LBRT is op zoek naar regiobestuursleden die met een groep mede-regiobestuursleden de nieuwe regiostructuur verder invulling geven. Je hebt kennis van het werkveld van de remedial teacher en werkt graag in een team aan professionalisering.

Redactielid: Tijdschrift voor Remedial Teaching zoekt een redactielid. Heb je zin om te schrijven en heb je een kritische met een op kennis gebaseerde houding? Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur een mail naar: m.modderman@lbrt.nl

Webredacteur: Heb jij een passie voor digitale communicatie(middelen)? Kun je informatie omzetten in begrijpelijke en vindbare content die aansluit bij onze doelgroep? Kom ons dan helpen! Stuur een mail naar: m.modderman@lbrt.nl

Vacature Commissie LBRT Webinars
Wil jij graag een bijdrage leveren aan het aanbod van onze LBRT Webinars? Lijkt het je leuk om onze leden te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van remedial teaching? Dan is de Commissie LBRT Academie op zoek naar jou!

OPROEP Commissie LBRT Academie
Wil jij graag een bijdrage leveren aan het aanbod van onze LBRT Academie? Lijkt het je leuk om onze leden te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van remedial teaching? Dan is de Commissie LBRT Academie op zoek naar jou!

Voor de verschillende werkzaamheden ontvang je een vrijwilligersvergoeding en accreditatiepunten. Heb je interesse of wil je meer informatie? Meld je aan bij bureau@lbrt.nl  en wij brengen je in contact met de besturen of commissies.