U bent hier:

LBRT Registratie

LBRT Basisregistratie
De LBRT Registratie Basis wordt toegekend aan professionals die voldoen aan de opleidingseisen van de LBRT voor remedial teaching en heeft een geldigheidsduur van vijf jaar.

LBRT Registratie Generalist
De LBRT Registratie Generalist wordt toegekend aan professionals die in het bezit zijn van de LBRT Registratie Basis en vervolgens hun kennis en vaardigheid op het gebied van remedial teaching hebben laten toetsen door de registratiecommissie van de LBRT. Deze commissie bestaat uit onafhankelijke leden afkomstig uit het onderwijs- en werkveld. Remedial teachers in dit register worden vermeld op onze website met de aanvullende vermelding voor hun werkveld PO en/of VO.

LBRT Registratie Specialist
De LBRT Registratie Specialist wordt toegekend aan professionals die in het bezit zijn van de LBRT Registratie Basis en vervolgens hun kennis en vaardigheid op een specifiek gebied van remedial teaching hebben laten toetsen door de registratiecommissie van de LBRT. Deze commissie bestaat uit onafhankelijke leden afkomstig uit het onderwijs- en werkveld. Remedial teachers in dit register worden vermeld op onze website met de aanvullende vermelding voor hun expertise. als bijvoorbeeld leesproblemen en dyslexie of rekenproblemen en dyscalculie. 

Word direct lid!