U bent hier:

Statuten, Accreditatie en Huishoudelijk Reglement

Accreditatie

De LBRT is een vereniging die de vergroting van kennis, deskundigheid, innovatie, kwaliteit en professionaliteit op het gebied van remedial teaching hoog in het vaandel heeft staan. De LBRT heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2016 een accreditatiereglement vastgesteld. Doel hiervan is inzichtelijk te maken welke scholingsactiviteiten gevolgd kunnen worden in het kader van de professionele ontwikkeling van de LBRT-leden. Aanvragen worden beoordeeld door een beoordelingscommissie die is samengesteld uit een afvaardiging van leden van de Registratiecommissie. 

Wilt u uw cursus, masterclass, lezing ook geaccrediteerd hebben? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met u op. 

Dit accreditatiereglement regelt de accreditatie van de bij- en nascholingsactiviteiten ten behoeve van de LBRT-registratie en de daaruit voortvloeiende herregistratie. Geaccrediteerde bij- en nascholingsactiviteiten maken deel uit van de vereisten op het gebied van deskundigheidsbevordering/professionalisering.   

Klik hier om de STATUTEN en het HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de LBRT in te zien. 

Word direct lid!