U bent hier:

Nieuws

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) vindt plaats van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 januari 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dé kans om als remedial teacher op de hoogte te raken van de nieuwste ontwikkelingen!

Ken je het Leitner leersysteem om te leren automatiseren? Het Tijdschrift voor Remedial Teaching publiceerde er afgelopen jaar een artikel over. Bij Uitgeverij Schoolsupport maakten ze de Flitsbox, waardoor je met je leerlingen gemakkelijk het Leitner Leersysteem kan toepassen. Speciaal voor LBRT leden stelt Schoolsupport een gratis Flitsbox ter beschikking!

Je kunt de gratis Flitsbox als LBRT lid afhalen bij het afhaalpunt van Schoolsupport op stand 1E018 (maximaal één per persoon), onder vermelding van je lidmaatschapsnummer, dinsdag 24 t/m zaterdag 28 januari 2023.

Een bezoek aan de NOT is altijd een goed idee.  Op het Scholingsplein kun je door proeflessen en presentaties kennismaken met opleidingsmogelijkheden.  De LBRT staat met een stand op zaterdag 28 januari op het Scholingsplein in het Theater Hal 3, Stand B.036. De LBRT Academie verzorgt op zaterdag 28 januari proeflessen en presentaties  om 10.30 uur, 15.30 uur en 16.00 uur in het Theater van het Scholingsplein (Hal 3, B.036).

-  Je hoeft je niet in te schrijven voor een sessie - Een sessie duurt ongeveer 20 minuten  - Elke sessie heeft plek voor maximaal 20 personen, kom dus op tijd!

je kunt ook workshops over allerlei onderwerpen volgen! Drs. Marijke Theunissen verzorgt er op dinsdag en donderdag een workshop over getalbegrip. Vergeet niet om je te registreren, daarna kun je je aanmelden voor de workshops.

Registreren voor de NOT

Wil je de NOT bezoeken? Registreer je dan hier!