U bent hier:

Nieuws

Gezocht: enthousiaste en slagvaardige parttime Financieel en Administratief medewerker voor gemiddeld 16 tot 20 uur per week

De LBRT is de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers, opgericht om remedial teachers te ondersteunen bij hun werk. We verzorgen opleidingen bij de LBRT Academie, geven een tijdschrift uit, beantwoorden vragen van leden en zijn verantwoordelijk voor de LBRT Kwaliteitsregistratie. 

Werk je graag met cijfers? Breng je graag structuur in de boekhouding aan? Heb je ervaring met ledenadministratie? Krijg je energie van contact met leden en leveranciers? Houd je daarnaast van het bijhouden en structureren van de administratie die daarbij komt kijken?

Zowel leden, als medewerkers, als docenten en onze vrijwilligers, allen hebben een grote passie voor onderwijs en in het bijzonder het vak remedial teaching. Spreekt dat je aan? Dan is dit je kans, want wij zoeken een enthousiaste Financieel en Administratief medewerker voor gemiddeld 16 tot 20 uur per week.

LBRT biedt:

  • Werktijden kun je (in overleg) flexibel inplannen.
  • Salarisindicatie afhankelijk van opleiding en ervaring € 2400- € 2800 bruto per maand op fulltimebasis.
  • Vakantiegeld, eindejaarsuitkering en pensioen.
  • Klein en hecht team
  • Voor deze functie heb je een opleiding op MBO niveau nodig. Je bent handig met ICT, enthousiast, daadkrachtig en initiatiefrijk. Je werkt graag zelfstandig, in een klein maar hecht team. Wat we nog meer van je verwachten lees je hier.

De gesprekken staan gauw gepland, dus meld je snel aan voor deze leuke functie! Voor meer informatie neem je contact op met bureau@lbrt.nl