U bent hier:

Cursus 'Beleidsplan Rekenen & Dyscalculie'

De remedial teacher en andere ondersteuners/begeleiders in het primair en voortgezet onderwijs (po, vo en mbo) worden regelmatig geconfronteerd met leerlingen die zich het rekenproces onvoldoende eigen maken. Daar wil jij op schoolniveau toch veranderingen in aanbrengen? Ben je op zoek naar een sterke inhoudelijke cursus waarin je wordt meegenomen in alle belangrijke beleidsaspecten van rekenen en dyscalculie? Dan ben je bij de LBRT aan het juiste adres!

Het doel van de cursus is dat de deelnemers informatie ontvangen over het opzetten en verder ontwikkelen van een beleidsplan. Met als uitgangspunt dat dit geldt voor een periode van vier jaar en waarbij dit, indien mogelijk, zoveel mogelijk aansluit bij het ontwikkelplan van de school. In vier bijeenkomsten nemen we je mee in de beleidsmatige, vakinhoudelijke en didactische aspecten die van belang zijn voor de rekenontwikkeling.

Lees meer over deze cursus op onze website: https://lbrt.nl/.../cursus-beleidsplan-rekenen-dyscalculie