U bent hier:

Cursus 'Opstellen van een onderzoeksverslag & handelingsplan' - start 18 april

Vraag je je af hoe je een solide onderzoeksverslag opstelt? Of worstel je met het formuleren van goede onderzoeksvragen en het opstellen van een helder handelingsplan? Geen zorgen! We hebben allemaal weleens met deze vragen geworsteld.

De cursus 'Opstellen van een onderzoeksverslag en handelingsplan' helpt je hierbij! Deze cursus is perfect voor iedereen die zijn vaardigheden als remedial teacher wil aanscherpen. Tijdens de cursus krijg je antwoorden op al je vragen en word je klaargestoomd voor het zelfstandig schrijven van een sterk onderzoeksverslag en handelingsplan.

Het onderwijs evolueert en onze vaardigheden moeten mee veranderen. Geef je op en laten we samen groeien!

Inschrijven of meer informatie lezen kan hier: https://lbrt.nl/agenda/overzicht/event/3232/cursus-opstellen-van-een-onderzoeksverslag-en-handelingsplan-voorjaar-2024 (of ga naar www.lbrt.nl/lbrt-academie).