U bent hier:

NIEUW!! WEBINAR TEKEN JE GESPREK - 5 JUNI 2024

"Teken je gesprek®" is een interactieve, visuele gespreksmethode voor begeleiders van kinderen (vanaf ongeveer zeven jaar), jongeren en volwassenen. De methode is ontwikkeld door Adinda de Vreede en inmiddels zijn er drie boeken verschenen, Teken je gesprek over gedachten, Teken je gesprek over gedrag en Teken je gesprek over werkhouding.

Tijdens dit Webinar wordt het ontstaan van de methode en de uitgangspunten besproken. Er wordt ingezoomd op de basishouding die nodig is om succesvol met teken je gesprek te werken. Je maakt kennis met de verschillende sjablonen die inzetbaar zijn rondom gedrag en denken. Aan de hand van verschillende casussen (in gesprek met een leerling en in gesprek met een professional) worden jullie meegenomen in de werkwijze van Teken je gesprek. Aan het eind gaan jullie ook zelf tekenen met het sjabloon succes vieren.

Teken je gesprek® is geschikt voor iedereen die gesprekken voert met kinderen, pubers en volwassenen/professionals. Je bent werkzaam in het onderwijs (PO/VO/MBO/HBO) of in de (jeugd)zorg. Teken je gesprek kan goed ingezet worden als je werkt als gedragsspecialist, remedial teacher, coach, intern begeleider, beeldcoach, begeleider hoogbegaafdheid, leerkracht, orthopedagoog, mentor en ambulant begeleiders.

Ben jij er bij?

Schrijf je hier in!