U bent hier:

Inhoudelijke informatie kwaliteitsregister

Klik hier om te zoeken in het kwaliteitsregister

Welkom bij de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT). Ons Kwaliteitsregister helpt ouders en scholen om de beste hulp te vinden voor leerlingen met leerproblemen. Dit register zorgt ervoor dat alleen de meest gekwalificeerde en bekwame remedial teachers worden erkend.

Waarom kiezen voor een geregistreerde remedial teacher?

Als ouder of school wil je zeker zijn dat de ondersteuning die je kiest voor je kind of leerling van de hoogste kwaliteit is. Een geregistreerde remedial teacher bij de LBRT biedt deze zekerheid. Dit zijn de voordelen:

  • Gegarandeerde kwaliteit: Geregistreerde remedial teachers hebben een erkende opleiding afgerond en voldoen aan strenge eisen op het gebied van kennis en vaardigheden.
  • Professionele ervaring: Zij hebben aantoonbare werkervaring in het begeleiden van leerlingen met leerproblemen.
  • Up-to-date kennis: Geregistreerde remedial teachers volgen regelmatig bijscholing en zijn op de hoogte van de nieuwste methoden en ontwikkelingen in hun vakgebied.
  • Klachtenprocedure: Mocht er iets misgaan, dan kun je gebruikmaken van de klachtenprocedure van de LBRT. Dit biedt extra zekerheid.

Wat betekent de registratie voor jouw kind of leerling?

Een remedial teacher uit het LBRT Kwaliteitsregister kan:

  • Leerproblemen snel en effectief identificeren: Door hun uitgebreide kennis en ervaring kunnen zij de oorzaak van leerproblemen snel vinden en aanpakken.
  • Individuele begeleiding bieden: Elke leerling krijgt een persoonlijk plan dat is afgestemd op zijn of haar specifieke behoeften.
  • Zelfvertrouwen en motivatie vergroten: Door een positieve en ondersteunende aanpak helpen zij leerlingen hun zelfvertrouwen te vergroten en hun motivatie terug te vinden.
  • Ondersteuning bieden in een veilige leeromgeving: Geregistreerde remedial teachers weten hoe ze een veilige en stimulerende leeromgeving kunnen creëren.

Voor ouders en scholen

Door te kiezen voor een remedial teacher uit het LBRT Kwaliteitsregister investeer je in de toekomst van je kind of leerling. Deze professionals zijn geëquipeerd om leerproblemen effectief aan te pakken en bieden hoogwaardige ondersteuning. Je kunt erop vertrouwen dat je kind of leerling in goede handen is.

Vind een geregistreerde remedial teacher

Op zoek naar een gekwalificeerde remedial teacher? Gebruik ons register om eenvoudig een bekwame professional in jouw regio te vinden. Bezoek deze pagina voor meer informatie en om een geregistreerde remedial teacher te vinden die voldoet aan jouw eisen.

Conclusie

Het LBRT Kwaliteitsregister biedt ouders en scholen de garantie dat zij kiezen voor een bekwame en gekwalificeerde remedial teacher. Dit betekent effectieve begeleiding, verbeterde leerresultaten en een positieve leerervaring voor je kind of leerling. Kies voor kwaliteit en zekerheid met een geregistreerde remedial teacher van de LBRT.

Klik hier om te zoeken in het kwaliteitsregister