U bent hier:

Online cursus 'Privacy & AVG' - najaar 2024

Online cursus 'Privacy & AVG'

DE LBRT ACADEMIE organiseert: Online cursus: Privacy en AVG
voor de zelfstandige remedial teacher of begeleider in het onderwijs

Heb je een eigen praktijk en wil je graag meer weten over privacy en AVG? Of wil je gaan starten met een eigen praktijk?

In deze cursus leer je hoe je binnen de regelgeving, een goed kinddossier opbouwt en hoe je gegevens veilig kan uitwisselen.
Er wordt ingegaan op regelgeving als GDPR (General Data Protection Regulation), ofwel de AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking). Je leert hoe je omgaat met de met de basisprincipes als ‘privacy by design’ en ‘privacy by default’.

Lesmateriaal: Het lesmateriaal (reader) is geschreven door Miranda Versluis en Gerald Versluis. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. De vakontwikkelingen zijn up-to-date, hierdoor heb je altijd de meest actuele kennis in huis.

Docenten:
Miranda Versluis MSEN, praktijkeigenaar RT Toppertjes
Gerald Versluis, dataspecialist, partner van RT Toppertjes, specialisatie beheer, administratie en regelgeving.

Datum: maandag 30 september 2024 van 19.30-21.00 uur.

Kosten:
Normale prijs € 85,- / LBRT leden ontvangen € 25,- korting en betalen € 60,-

Accreditatiepunten: 3

Voor eventuele vragen of opmerkingen, kun je een e-mailbericht sturen naar: bureau@lbrt.nl

Module 1 in reeks van 4: Deze cursus is onderdeel van een reeks van online modules die betrekking hebben op het voeren van een eigen praktijk. Je kunt deze bijeenkomsten als losse modules, maar ook in zijn geheel volgen. Heb je nog meer onderwerpen waar je interesse hebt? Kijk dan voor meer informatie bij de cursus 'Eigen Praktijk'