U bent hier:

Ouders & scholen

Ouders

Beste ouder, zoekt u een goede remedial teacher? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u vermoedt dat uw kind het lastig heeft met leren, concentreren, of met andere vaardigheden zoals taal- en/of rekenen, dan zijn er binnen het onderwijs mogelijkheden voor extra hulp. Zoals de inzet van een remedial teacher. De Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers is de vereniging die opkomt voor de belangen van remedial teachers – werkzaam binnen het onderwijs of als zelfstandige. Zoekt u een goede rt'er in de buurt? Klik dan op vind een rt'er en u ziet een overzicht aan remedial teachers lid van onze vereniging. 

De LBRT stelt zicht tot doel:

  • de kwaliteit van het vak remedial teaching te bewaken
  • de ontwikkelingen van remedial teaching te bevorderen
  • ondersteuning van de leerling te versterken

Wilt u meer weten over remedial teaching? Lees dan hier verder.

Scholen

Zoals u weet is geen enkel kind hetzelfde. Sommige leerlingen zijn goed in rekenen en anderen weer in taal, maar soms zijn er ook leerlingen waarbij het leren niet makkelijk verloopt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Door een remedial teacher op schoolniveau in te zetten ervaar je direct als school lastenverlichting. Remedial Teaching kan zowel individueel als in groepsverband worden ingezet bij vakken zoals rekenen, lezen, spellen en begrijpend lezen.

Heeft uw school een remedial teacher nodig die de unieke leerbehoeften van de leerling in kaart brengt en vervolgens aan de slag gaat? 

Kijk dan op ons kwaliteitsregister en vind een geschikte rt'er in de buurt van uw school. Voor advies en meer informatie stuur een mail naar bureau@lbrt.nl